AŞURELİK - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Aşurelik

Bulgurun kaynatılmadan sofralarınıza ulaşan çeşididir. Beyaz aşurelik genellikle aşure,çorba ve güneydoğu anadolu bölgesinde tarhana yapımında kullanılır.Sarı Aşurelik, beyaz aşureliğe göre daha serttir.Firik diye adlandırdığımız bulgur çeşidi ise buğdayın tam olgunlaşmadan toplanmasıyla elde edilen bulgur çeşididir.Bu geleneksel lezzetler "Nefis Bulgur" kalitesiyle sizlerle buluşuyor.

AŞURELİK ÇEŞİTLERİ

Beyaz Aşurelik Buğday (Dövme-Yumuşak), Sarı Aşurelik Buğday (Hediklik- Sert), Firik.

 

 

 

 

 

 

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı