Çorbalar - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Şark Köftesi

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin

  https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 

MALZEMELER:
2 su bardağı Nefis ince bulgur
1 avuç kuru nane yaprağı
6 adet kuru soğan
2-3 kaşık un
1 yumurta akı 
3 kaşık margarin
2 çay kaşığı kırmızı biber
750 gram yoğurt
3 diş sarmısak
Tuz 

 

HAZIRLANIŞI:
Nefis ince bulgurun üzerine 2 su bardağı kaynar su serpilip, kapak kapatılır ve kabarması beklenir.İçine nane ufalanır.1 soğan rendelenir.Tuz, un ve 1 yumurta akı konarak iyice yoğrulur.(Arasıra su serpilir) Avuç içinde sıkılarak küçük köfteler yapılır.Tuzlu kaynar suda dağıymadan haşlanır.(Suyu fazla kaynatmamalıdır.)Soğan yarım halka şeklinde doğranıp yağda gevrek olarak kızartılır.Kırmızı biber konur.Köfteler sudan alınıp üzerine sarımsaklı yoğurt sonradan soğan kavurması dökülür.

Yumurtalı İçli Köfte

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin

  https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 

MALZEMELER:

6 haşlanmış yumurta
1 su b.ince bulgur
2 çorba k.irmik
1 yumurta
150 gr.kıyma
1 çorba k.biber salçası
tuz,karabiber
kimyon
1 çorba k.un
su



HAZIRLANIŞI:
Bulgurun üzerine sıcak su koyarak şişene kadar kapağı kapalı bekletin. Üzerine salça, irmik, yumurta, tuz, karabiber ve kimyon ekleyerek karıştırın. Biraz un ve gerekirse su ekleyerek yoğurun.
İçli köfteleri yumurtanın sığacağı büyüklükte yaparak içine bir tane haşlanmış bütün yumurtayı koyarak kapatın. Yağda nar gibi kızartarak servis yapın.



Mercimekli Pilav

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

 

MALZEMELER:

500 gr. mercimek,
500 gr. nefis  bulgur,
2 yemek kaşığı biber ve domates salçası,
Yarım yemek kaşığı tuz,
1 yemek kaşığı kırmızıbiber,
Yarım su bardağı zeytinyağı,
2 lt. su.

HAZIRLANIŞI

Mercimek bol suda 5-6 kez iyice yıkanır. Kaynamakta olan suya atılıp 15 dk. kaynatılır. Salça ve tuz ilave edilip, 3-4 dk. karıştıra karıştıra pişirilir, Nefis bulgur suyu çekene kadar kaynatılır. Ayrı bir tavada zeytinyağı yakılır. Ayrıca pişmiş pilava iki yemek kaşığı kırmızıbiber serpilip, yakılmış zeytinyağı sıcak sıcak dökülüp karıştırılır. Turşu, ayran, salata ile servis yapılır.

 

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı