Bulgur Çorbası - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Bulgur Çorbası

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin  https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 


MALZEMELER:
2 litre et suyu (baş suyla daha makbuldür)
2 fincan Nefis bulgur
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 iri soğan
2 çorba kaşığı tereyağı

 

HAZIRLANIŞI:
Et suyunu kaynat.Bulguru,ayrı tencerede yağda ince doğranmış kavrulmuş soğanı ilave et,bulgur yumuşayıncaya kadar pişir.Kaseye al karabiber serp.

Not:Baş suyuyla yapılırsa soğanlı yağa gerek kalmaz.İstenirse hafif salça konulup renklendirilebilir.Kavrulmuş kıyma veya küçük parçalar halindeki kaburga kemiklerinden konulabilir.

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı