Bulgurlu Meyhane Pilavi - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Bulgurlu Meyhane Pilavı

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin

 https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw  

MALZEMELER:
300 gr. Nefis bulgur,
50 gr. pişmiş nohut,
50 gr. ince doğranmış soğan,
30 gr. ince doğranmış kırmızıbiber,
100 gr. doğranmış domates,
1 paket margarin yağ,
50 gr. domates salçası
5 su bardağı su,
10 gr. tuz,
10 gr. pulbiber.

 

HAZIRLANIŞI:
İnce ince doğranmış soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Kavrulmuş soğanın içine ince doğranmış kırmızıbiber ile pulbiber ve salça edilip karıştırıldıktan sonra suyu konur. Bu karışıma pişmiş nohut ve domatesler konup kaynatıldıktan sonra içine tuz ve Nefis bulgur atılır, karıştırılır. Pişmekte olan piav yeniden kaynara çıkınca ocağın altı kısılır 15 dk. daha piştikten sonra yemek ocaktan indirilir. Yemek servise hazırdır.

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı