Etli Bulgur Pilavi - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Etli Bulgur Pilavı

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin  

https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 

MALZEMELER:
2 bardak Nefis bulgur
2 adet soğan
2 adet domates
Tuz-Karabiber
4 bardak su (et suyuda olabilir)
3 kaşık yağ

 

HAZIRLANIŞI:
Bir tencereye yağı ve küçük doğranmış soğanı koyarak hafifce öldürünüz.Domateslerin kabuklarını soyup,çekirdeklerini çıkarıp,fındık büyüklüğünde doğrayarak soğanlara ilave ediniz.Domatesler ölünceye kadar kavurmaya devam ediniz.Sonra 4 bardak suyu,tuzu,karabiberi koyup kaynatınız.Su kaynayınca ayıklanmış bulguru ilave edip,orta hararetli ateşte 15-20 dakika suyu iyice çekinceye kadar kaynatırız.Pilav suyunu çekince yarım saat hafif ateşde demlenmeye bırakınız.Demlenen pilavı bir iki defa karıştırıp servis yapınız.

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı