Molhatalı Aş(Pilav) - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Molhatalı Aş

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin

  https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 

MALZEMELER:
1 su bardağı Nefis bulgur,
2 su bardağı kırmızı mercimek,
1 yemek kaşığı domates salçası ve biber salçası (karışık olarak)
Yeterince su,
Tuz,
1, 1/2 yemek kaşığı kırmızıbiber,
1 su bardağı sıvı yağ,
2 baş soğan.

 

HAZIRLANIŞI:
Kırmızı mercimek bir tencerede 3-4 defa iyice yıkanır. Mercimeğin üzerini kapatacak kadar su konur. Mercimeğin taşmaması için içine kırmızıbiber, iyice pişmesi içinde 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ konur ve mercimek pişirilmeye bırakılır. Mercimek iyice piştikten sonra içine Nefis bulgur atılır azar azar sıcak su konarak Nefis bulgur açılıncaya kadar pişirilir ve salçası eklenir. Bir tavada ufak ufak doğranmış soğanlar yağda saratılıncaya kadar kızdırılır, az soğuyunca kırmızıbiber konur. Hazırlanan bu karışımın yarısı tenceredeki yemeğin içine, diğer yarısı da servis yapılırken tabaklardaki yemeğin üzerine konur ve servis yapılır.

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı