Yaprak Buğulama - Nefis Bulgur - Bulgur İmalatı

Yaprak Buğulama

Super User tarafından yazıldı. on . Posted in Yemek Tarifleri

Yeni Yemek tarifleri ve videolar için youtube kanalımızı takip edin Videolarımızın devamı için youtube kanalımız takip edin

  https://www.youtube.com/channel/UCf92SohxIdFpHu-BtVX8Kdw 

MALZEMELER:

1 bardak Nefis bulgur,
300 gr. taze asma yaprağı,
1 bardak su,
5 diş sarımsak,
3 orta boy soğan,
Tuz, karabiber, kırmızıbiber,
1 yemek kaşığı biber salçası,
1/2 bardak zeytinyağı,
1 su bardağı su.


HAZIRLANIŞI
Soyulmuş sarımsaklar, soğanlar ve taze asma yaprakları mümkün olduğunca ince kıyılı ve Nefis bulgurla karıştırılır. Biber salçası, tuz karabiber, kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir. Bu karışım tencereye konur 1 bardak su da eklenir, hafif ateşte Nefis bulgur suyunu tamamen çekinceye kadar pişirilir. (Nefis bulgurun cinsine göre pişme süresi farklıdır) Yemek servise hazırdır.

NOT: Bu pilav mevsiminde doğada bulunabilen yenilebilir otlarla da pişirilir. Ot bulunamadığı zaman ıspanakla, hatta pancarla da pişirilebilir.

ramazan

AR-GE

Müşteri mevcut ya da olabilecek ihtiyaç, istek ve beklentileri detaylı olarak analiz
devamı

KALİTE

Ürünlerimiz ISO22000 hijyenik üretim koşullarına uygun olarak kalite kontrol
devamı

İMALAT

Kaliteli ve güvenli ürün için üretimin her aşamasında kontrol ve testler yapılır.
devamı

MARKA

Nefis Bulgur olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her yönüyle
devamı