Nefis Bulgur’un geçmişten bugüne kurumsal gelişimi…
Kaliteli ve Doğal Lezzetimizle Yenilikçi Gıda Ürünlerimizle Tüm Dünya Lezzetini Hedefliyoruz. Dünyanın 7 Kıtasındaki distribütörlerimizle dünyaya hizmet veriyoruz.
hakkımızda
Nefis Bulgur, 1965 yılından bu yana yarım asırlık deneyimiyle Türkiye’nin önde gelen bulgur üreticilerinden ve gıda tedarikçilerinden biridir. Gaziantep’teki 10.000 m²’lik (7.500 m² kapalı) tesisimizde, 1. Sınıf Durum Buğdayından birinci sınıf bulgur üretiyoruz. Bu uzmanlığımızı, geniş bir bakliyat (mercimek, nohut) ve diğer gıda ürünleri portföyümüzle birleştirerek tüm dünya lezzetini hedefliyoruz. 7 kıtadaki distribütörlerimize ve iş ortaklarımıza kaliteli, doğal lezzet ve güvenilir “tek noktadan hizmet” çözümleriyle hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
Toptan ve Distribütörlük için Teklif Alın Bu ürünle ilgileniyor musunuz? İhtiyacınız olan miktar ve paketleme türüyle ilgili olarak sizden haber bekliyoruz.
GENİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜMÜZ
Tüm Gıda İhtiyaçlarınız Tek Bir Yerde Bulgur Üretimi ( Temel Uzmanlık Alanı) Bakliyat, Baklagiller ve Diğer Ürünler
Başlıca Ürün Portföyümüzle sizlere ulaşmaktan mutluluk duyuyoruz: **Bulgur Ürünleri:** Kalın Bulgur, İnce Bulgur, Esmer Bulgur, Şehriyeli Kalın Bulgur, Çok Kalın Bulgur, Jarish (Çatlak Buğday), Kabuğu Soyulmuş Buğday. **Özel Ürünler:** Pratik Çiğ Köfte Seti, Pratik Kolay Köfte, Freekeh. **Bakliyat Grubu:** Kırmızı Mercimek (Futbol, Kırma), Nohut, Fasulye, Barbunya. **Diğer Gıdalar:** Makarna, Mısır (İrmik, Un, Nişasta), Baharatlar, Antep Fıstığı, Kuruyemişler ve Yöresel Lezzetler.
Toptan ve Distribütörlük için Teklif Alın Bu ürünle ilgileniyor musunuz? İhtiyacınız olan miktar ve paketleme türüyle ilgili olarak sizden haber bekliyoruz.
Bulgur üretimi yapan firmamız gıda sağlığı ve güvenliği konularına önem vermektedir.
Helal Gıda kavramı, Uluslararası Codex Alimentarius Komisyonu belgelerinde “İslam hukukunda izin verilen gıda” anlamında yer alan ve “İslam hukukunda yasaklanmış herhangi bir unsur içermeyen, bu unsurlardan arındırılmış alanlarda veya cihazlarda hazırlanan, işlenen, taşınan ve depolanan, bu durumun dışında herhangi bir gıda hazırlama işlemi, taşıma ve depolama aşamalarında ürünle doğrudan temas olmaksızın üretilen” olarak tanımlanmaktadır.

